Tryksager med branding

Branding – Er altid indbygget i vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logodesign
MarketingAfdeling
Sociale_Medier
SEO

Tryksager med branding og rød tråd

Alt efter dit behov og branche, opsætter vi visitkort, flyers, foldere, produktblade, profilbrochurer, produktmagasiner mv. Jeg hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilke tryksager som kunne give mest værdi for din virksomhed i din branche.
Tryksager skaber opmærksomhed og følelsesmæssigt engagement hos dine kunder. Årsagen til dette er, at der er flere sanser i spil. At have en lækker tryksag i hånden, kan tilmed virke beroligende og indbyder til fordybelse. Er du interesseret i at fordybe dig mere i dette emne, kan du læse mere i vores blogindlæg Tryksager har stadig værdi.

Vi går meget op i at designe tryksager, som understøtter dit salgsarbejde og som har stor gemmeværdi. Den gode idé bag tryksagen er vigtig, men man skal heller ikke undervurdere papirkvaliteten. Det kan sagtens betale sig at bruge lidt ekstra ressourcer på noget særligt papir, som fremhæver dine budskaber.

Skal du forklare komplekse problemstillinger til dine kunder, kan du med fordel benytte dig af tryksager. Ved hjælp af et sammenspil mellem visuel understøttet kommunikation, forklarende tekster og overskuelig opsætning, kan du hjælpe dine kunder til at træffe deres beslutning.
Ud fra din valgte brandingstrategi, designer vi dine tryksager. Vi forholder os til din definerede grafiske identitet, således at du opnår en gennemarbejdet rød tråd i dit materiale. Læs mere om hvordan vi arbejder med branding og hvad det betyder her.

Læs mere op grafisk design og DTP her

Kontakt Helene på 40 63 22 13, hvis du vil booke et møde.

Se magasin
Se magasin
Se Delight Magazine case
Se magasin
Se kirkeblad
Se Kirken i Hinnerup case
Se Inside Upstairs case
Se alle vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logo
Marketing
Social
SEO