Sociale Medier – Strategi, tekst & design

Branding er altid indbygget i vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logodesign
MarketingAfdeling
Sociale_Medier
SEO

Sociale Medier – strategi, statusopdateringer og administration

Dine opslag på sociale medier konkurrerer konstant med andre virksomheder, som også vil have kundernes opmærksomhed og penge. Er du ikke med i konkurrencen, bliver du valgt fra. Og er du der, så har du kun få sekunder til at overbevise kunden om, at dit budskab er værd at bruge tid på, før de scroller videre.

Vi er specialiseret i at identificere din målgruppe og kommunikere målrettet til dem med tekst og billeder på diverse platforme. Vi laver opslag, der prikker til målgruppens nysgerrighed, så de bruger tid på dit brand. Vi skaber den gode kundeoplevelse og relation til dine potentielle og eksisterende kunder.

Skal vi hjælpe dig?

profilbillede Benna

Kontakt Benna på 29 92 90 70, hvis du vil booke et møde.

Prioriter dine sociale medier

Det kan være frustrerende at stå med sociale medier, for selvom de er vigtige, vil de ofte blive skubbet i baggrunden til fordel for endnu vigtigere og akutte opgaver. Det gælder især i mindre virksomheder, hvor du typisk ikke har din egen marketingafdeling, som kan håndtere det på firmaets vegne.

Men SoMe viser, at der sker noget i din virksomhed, og det skaber synlighed og relationer til nuværende og potentielle kunder. Derfor kan sociale medier øge kendskabsgraden til dit brand og på sigt give dig flere kunder. I stedet for at nedprioritere SoMe, gælder det om at udvælge det eller de medier, der er relevante for din målgruppe, så du lægger en koncentreret indsats der, hvor det giver mening. På den måde udnytter du tiden på SoMe bedst. Uanset om du skal være på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter, så hjælper vi gerne med at øge synligheden for dit brand.

Vi kan oprette dine sider helt fra start eller administrere dine nuværende. Som din marketingafdeling besøger vi din virksomhed med jævne mellemrum, så du er garanteret, at vi jævnligt poster relevant indhold. Vi kører ud i Favrskov-, Randers-, og Aarhusområdet. Opslag til sociale medier laver vi til fast pris eller på timebasis.

Læg en strategi

Første skridt mod en strategi er at gå i dybden med din egen virksomhed og at identificere målgruppen. Hvem er de? Hvornår er de mest online? Hvad leder de efter? Hvad har I at tilbyde dem? Hvorfor skal de vise interesse for netop jeres ydelse/produkt/eller lign.? Osv.

Hvis du har svært ved at komme i gang, kan vi hos Facon skræddersy en strategi til din virksomhed. Vi gennemgår ovenstående sammen med dig, og derefter laver vi en strategi, som bl.a. indeholder værdier, mål og tone-of-voice. I strategien giver vi også forslag til, hvad du kan poste på de medier, du vil anvende.

Når forarbejdet er på plads og strategien klar, kan du enten selv eksekvere, eller du kan fortsat få glæde af vores ekstra hænder. Vi kan aftale yderligere at komme med en række forslag til konkrete opslag med billeder og tekst, så du selv bliver bedre udrustet til at lave opslag. Vi står også gerne for den løbende drift, så vi er ansvarlige for opslag med input fra jer. Det kan give jer hænder til andre opgaver.

Se alle vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logo
Marketing
Social
SEO