Søgemaskineoptimering

Så kunderne finder din hjemmeside og køber hos dig.

Gå efter flere kunder, gå efter side 1

Vi googler alle sammen, nærmest uanset hvad det handler om. Derfor er en topplacering i Googles søgeresultater afgørende, når dine potentielle kunder finder og vælger produkt og leverandør.

Google Ads er dit quickfix, som kan få dig til tops her og nu, i den begrænsede periode, du punger ud. Det er godt til kampagner og større marketing-budgetter.

I det lange løb er det sikker og grundig SEO, du skal have fat i. Vi hjælper dig med det det lange træk, som rykker dig op i placeringer, som holder bedre ved.

Er du klar til at klatre til toppen af din målgruppes bevidsthed? Start din SEO-indsats nu.

Jesper - Indehaver / WordPress ekspert og tekniker

Månedlig SEO pakke

800,- pr. måned
 • Anbefalet: Max. 3 søgeord
 • Afrapportering om placering af søgeord hvert kvartal
 • Linkbuilding med blogindlæg, der indeholder backlink
 • Tilkøb tekstoptimering efter dit behov

Blogindlæg til din hjemmeside

2500,- pr. indlæg
 • Opstartsmøde og interview
 • Blogindlæg på din hjemmeside på ca. 400 ord med faglig relevans
 • Redigering af billede til indlæg
 • 1 korrekturgang

Opstart af SEO – en vigtig engangsinvestering

Optimering af din hjemmeside har stor betydning for dine chancer for gode placeringer i Googles søgeresultat. Derfor starter vi altid med at gennemgå din hjemmeside og foreslå en række forbedringer, så du får mest muligt ud af dit SEO-budget. Gennemgangen og efterfølgende optimering sikrer derfor det bedst mulige resultat.

Prisen på opstartsprocessen varierer afhængig af dit behov, og hvor mange af de efterfølgende forbedringer, du skal have lavet, inden vi går igang.

Hvis vi har lavet din hjemmeside, og du har en serviceaftale hos os, er hele analysen allerede lavet.

Priseksempel på SEO-opstart til 3500kr

Er du SEO nybegynder?

Her er din introduktion.

Søgemaskineoptimering eller SEO er det arbejde, du eller vi gør for at opnå en bedre placering i Googles søgeresultat. De tre hovedingredienser er:

INDHOLD

Det vigtigste for din placering i Googles søgeresultater er teksterne på din hjemmeside. Google er rigtig god til at vurdere, hvor relevant dit indhold er for andre. Derfor skal der være faglig relevant tekst på din side, hvis den skal have en god placering i søgeresultaterne. Du kan købe indhold hos os, som en del af din SEO on-page løsning.

LINKBUILDING

Det er, når du får links fra andre hjemmesider til din side. Det kaldes “backlinks” og har altid været en vigtig faktor i Googles søgemaskine, fordi Google opfatter det som en anbefaling af din side. Der er stor forskel på værdien af et backlink – et backlink hos et anerkendt universitet er langt mere værd end et fra en ukendt udenlandsk side. Linkbuilding er en af hovedingredienserne i off-page SEO-pakken.

TEKNISK OPTIMERING

Der er en række tekniske detaljer, som skal være i orden, før du kan opnå gode resultater med SEO. Grundlæggende skal hjemmesiden være hurtig, og der må ikke være fejl i koden. Derudover kommer en lang række tekniske detaljer, som udvikler sig over tid. Den tekniske optimering er en del af off-page SEO-pakken.

Dyk længere ned i SEO-fagordene

Søgeordsanalyse

En del af off-page SEO-pakken
Vi tager udgangspunkt i dine ønsker til søgeord og analyserer konkurrencen på ordene. Vi kommer herefter med vores anbefalinger til, hvilke ord vi skal fokusere på, så effekten bliver størst mulig.

Tekstindhold

En del af on-page SEO efter dine behov
Faglig kvalificeret tekst på din hjemmeside er en helt nødvendig del af arbejdet for en god placering hos Google. Det gælder både i opstarten og som et løbende arbejde med din hjemmeside. I dag har mange mindre virksomheder desværre for lidt tekstindhold på deres hjemmesider til at rangere godt.

Vores kvalitets-LinkMix

En del af off-page SEO-pakken
Vi har stor erfaring i at sammensætte det helt rigtige mix, så du får det maksimale ud af dit SEO budget. I vores LinkMix er der aldrig spam, kommentar-links eller andre links af lav kvalitet, som Google ikke bryder sig om. Vores indsats er 100% sikker, og vi optimerer hele tiden vores metode, så værdien af dine links er størst mulig.

Du får links fra følgende steder i prioriteret rækkefølge:

 • Blogindlæg med dansk tekst på .com domæne
 • Web 2.0 artikler
 • Indlæg på sociale medier
 • Ezine Articles og lignende
 • Videodeling
 • Billeddelings-sider

Afrapportering

En del af off-page SEO-pakken
Vi følger dine søgeords placering i Googles søgeresultat sammen med det samlede antal af links, og vi måler din hjemmesides autoritet. Du modtager en rapport hvert kvartal med resultatet af arbejdet og kan altid ringe med spørgsmål. Selve de oprettede links mv. er private – det er vigtigt for vores metode og alle vores SEO-kunder.

Google My Business og Search

Tilkøb
Google My Business er Googles måde at koble virksomheder med deres hjemmeside og deres adresse. Det mest kendte udtryk for denne funktion findes på Google Maps og som et kort i selve søgeresultatet. Den funktion giver også en mulighed for at modtage anmeldelser fra kunder, hvilket vi hjælper med at sætte i system.

Google Search eller Google Webmaster tools er et vigtigt værktøj til at overvåge og analysere søgetrafikken til hjemmesiden.

Google Analytics

Tilkøb – en del af serviceaftalen
Google Analytics er et centralt værktøj, som kan overvåge trafikken på hjemmesiden, og hvor trafikken kommer fra. På den måde kan vi følge med i de resultater, du får af SEO-indsatsen, og hvor vi kan optimere yderligere.

Backlinks (Linkbuilding)

En del af off-page SEO-pakken
Google anser et link til din hjemmeside som en anbefaling. Derfor er det vigtigt, at du har mange links ind til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Næstefter tekstindhold er links den vigtigste faktor for din placering hos Google. Links bliver lavet løbende hver eneste uge fra både danske og internationale sider med høj autoritet. Det er f.eks. links fra eksterne blogs, hvor vi skriver indholdet og linker til din side.

Teknisk optimering

En del af off-page SEO-pakken
Vi gennemgår dine sider og kan optimere efter de valgte søgeord. Vi retter i teknikken efter dine behov, og vi sætter ind der, hvor siden har mest brug for et løft. Vi tjekker for kode-fejl, retter “h” tags, laver titler og meta-beskrivelser og sørger for, at hastigheden optimeres.

Blogindlæg til linkbuilding

En del af SEO-pakken
Facon laver blogindlæg om din forretning, som bliver offentliggjort på gode danske hjemmesider med et backlink til din hjemmeside. Det er den høje kvalitet af siderne, der sikrer dig gode backlinks, som fremtidssikrer din virksomhed. For alle de steder, vi laver blogindlæg, gælder det:

 • Gamle domæner med gode backlinks
 • Domain Authority på over 20
 • Trust Flow på over 20
 • Blogs, hvor al teksten er unik og skrevet af danske tekstforfattere

Blogindlæg på din hjemmeside

En del af on-page SEO efter dine behov
Fagligt relevant indhold i blog-form på din egen hjemmeside kan du i høj grad bruge til at forbedre sidens placering hos Google. Det er en god måde løbende at tilføje indhold, og vi kan målrette temaerne til de søgeord, du ønsker at ramme. Vi kan hjælpe dig med at skrive relevante blogindlæg af høj kvalitet, som passer til din virksomhed og branche. Se mere om tekstforfatning her.

Ventetid og garanti

Et SEO-grundvilkår
Din SEO-indsats giver ikke bedre placeringer i morgen. Som hovedregel går der et par måneder, og så begynder du at se højere placeringer. Hvor længe der går, og hvor højt op du kommer, hænger sammen med, hvor meget der er lavet i opstarten, og hvor høj konkurrence der er på de enkelte søgeord.

Sociale medier

Tilkøb
Opmærksomhed på sociale medier skaber en masse relevant direkte trafik til din hjemmeside og kan målrettes til gode kundesegmenter. Aktivitet på de sociale medier er også en faktor i Googles søgealgoritme. Vi kan hjælpe dig med opsætning, strategier og kampagner på de sociale medier. Se her hvordan.

SEO virker. Hvad venter du på?

Få vores professionelle hjælp, så din hjemmeside klatrer op i rangeringer. Giv Jesper et kald på 29 64 35 28

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation