Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Natuli

Yoga, personlig udvikling & kvindelig ledelse

Mette Holm Høgsbro har virksomheden yougrow. Her underviser hun i yoga i små hold, i sin egen stue. Hun underviser i personlig udvikling med bl.a. dagbogskrivning. Og som endnu en gren af yougrow, underviser Mette i kvindeligt lederskab, i samarbejde med kollegaen Marie Trout. Udfordringen for os var, at sammenføre de tre forskellige grene i én identitet, samtidig med at de skulle udstråle forskellige værdier. Her har vi arbejdet med at skille grenene ad med farver. Yoga er blå, personlig udvikling er gul og kvindeligt lederskab er mørkerød. Ved at sætte alle farverne sammen i logoet, samler vi identiteten. Logoet forestiller et træ, som er et stærkt symbol på at ‘gro’. Træet er udformet med en let streg, og med et navnetræk, som er rundt og feminint. Se yougrow.dk her

Visuel identitet, webdesign og tryksager

Til yougrow, har vi udformet et helt nyt logo, udvalgt farver som passer til Mette og de tre grene, udarbejdet en helt ny hjemmeside, lavet visitkort og et A5 kort, som skal hænges op på opslagstavler rundt omkring.

Mette Holm Høgsbro siger om Facon

Jeg etablerede mit firma yougrow i januar 2017 og havde brug for hjælp til markedsføring i form af hjemmeside, logo, visitkort og foldere. Jeg var blevet anbefalet Facon som et dygtigt, lokalt team – og blev ikke skuffet. Jeg er blevet mødt af et meget engageret og kompetent team med Helene i spidsen. De har været oprigtigt nysgerrige på at finde ind til, hvem jeg og mit firma er. De har været åbne, undersøgende og lyttende, og jeg har hele vejen følt mig tryg ved at overlade opgaven til dem. De har taget sig den fornødne tid og har professionelt omsat det hele i mit logo, min hjemmeside, foldere og visitkort. Jeg er meget glad for resultatet, og når jeg er på min hjemmeside, føler jeg, at den virkelig ER mig og er udtryk for både sikker og elegant markedsføring. Ja – Facon er for mig professionel markedsføring med hjertet på rette sted, og jeg kan varmt anbefale dem.