Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Voka

Ny hjemmeside og visuel identitet ud fra eksisterende logo

Startskuddet til samarbejdet var VOKA’s behov for en ny moderne hjemmeside. Deres gamle side var forældet – tiden var løbet fra deres layout, men deres udvikling siden havde været enorm. De var vokset til en stor, professionel virksomhed, og det skulle deres nye hjemmeside signalere.

Sammen lavede vi et sitemap for siden, designede den, byggede den, skrev tekst til den og udviklede undervejs infografik og ikoner til deres forskellige services. Vi holdt siden i deres blå farve og designede den enkelt med små animationer samt grafiske detaljer og kendetegn. Det bruger vi nu som en blå tråd i hele deres markedsføring.

Voka_Hjemmeside

“Vi er super tilfredse med samarbejdet, det fungerer rigtig godt. Det er god værdi for os med en ekstern marketingafdeling. Vi bruger kun det, vi har brug for, og kan skrue op og ned, som det passer bedst.”

Indehaver Dan Højlund Graugaard-Jensen, VOKA

Voka Nyhedsbrev

Ekstern marketingafdeling

Efter hjemmeside og visuel identitet er skudt afsted, har vi fortsat samarbejdet. Når VOKA ringer med opgaver, står vi klar til at eksekvere, ligesom vi ikke er blege for at komme med forslag og input, når vi kan se potentiale. VOKA har en fast kontaktperson hos os, som fordeler opgaverne. På den måde får de gavn af alle vores kompetencer.

Indtil videre har arbejdet budt på tryksager, opsætning og vedligehold af sociale medier, fotografering, samt at skrive og opsætte nyhedsbreve. Der er mere godt i kikkerten, som vi glæder os til at eksekvere på.

Voka brochure
Voka brochure