Projekbeskrivelse

samlet ikoner unifoss

En enkel og klar visuel identitet

Unifoss kom til os med behov for rebranding. Fra at udføre en lang række af services, ville de skære ind til benet og sætte fokus på to områder: netværk og WiFi. Samtidig skulle deres kompetence og grundighed skinne igennem. Med de store ændringer i virksomheden var der behov for rebranding og en ny grafisk linje. Vi designede et enkelt grafisk symbol og i samarbejde et slogan. Det kombinerede vi med firmanavnet i et enkelt logodesign, så ingen kan være i tvivl om, hvad UNIFOSS laver, og at det virker.

Logo_Original_700x173px
Unifoss_Hjemmeside_Om_Os

Fuldendt hjemmeside

UNIFOSS havde tidligere mange elementer på deres side, men fremadrettet skulle kun de vigtigste elementer være med. Vi designede derfor en enkel side, hvor de vigtigste elementer som produkter og pakkeløsninger er samlet på forsiden, mens der ellers kun er kontaktside, gode referencer og en om-os side. Vi skrev udkast til al tekst på siden og rettede det til i samarbejde med UNIFOSS. Til sidst lavede vi SEO på hovedsiderne. Det blev en fuldendt, indbydende side, men billeder der fanger, samt farver og fonte, som står skarpt.

Lækre visitkort af høj kvalitet

Unifoss-stifter Troels havde i samme omgang brug for nye visitkort, så der var en rød tråd i design og branding. Han er en netværker, og derfor var det vigtigt for ham at kræse for kortene, så de bliver husket. Vi designede et kort, som passer til hjemmesiden med samme enkelhed, farver og fonte. Det har vi trykt på tykt trelagspapir med stållak, så modtager kan mærke nogle af elementerne, når de får kortet i hånden. Det er i den grad et visitkort, som signalerer om kvalitet og kompetence.

Visitkort