Projekbeskrivelse

Branding og identitetsdesign

Lene Gaardsdal er en energisk, frisk og selvstændig kvinde, der går i farvestrålende tøj. Hun er fagligt stolt og er meget hjertelig og medmenneskelig. Vi valgte farven lilla med overvægt af magenta, tæt på violet, da det understøtter hendes værdier og personlighed. Formen på foden understøtter hendes mantra om, at ”Sunde fødder går godt”. Desuden er lilla/violet en god farve, når man, som Lene Gaardsdal, både behandler kvinder og mænd, da de fleste mænd og kvinder kan tiltrækkes af denne farve. Derudover symboliserer farven lilla helbredelse. Vi har skabt en sammenhængende rød tråd, både på avisannoncen, hjemmesiden og på alle tryksagerne.

Logodesign Lene Gaardsdal

Logo – visitkort – postkort – hjemmeside – Facebook – fotografering

Tryksager Lene Gaardsdal
Lene Gaardsdal Visitkort
Lene Gaardsdal hjemmeside

Tryksager og hjemmeside

Lene Gaardsdal har haft stor succes med at sætte en plastiklomme fast på opslagstavlen, hvor hendes visitkort ligger i. Det ser super-professionelt ud, og kunderne kan nemt tage visitkortet med hjem. Lene Gaardsdal har fået rigtig travlt, og det er vi rigtig stolte af!
Vi har lagt vægt på, at billederne skal vise Lene Gaardsdals personlighed, og vi har arbejdet på at fange seriøsiteten samtidig med at vise hendes hjertelighed og charme. Hjemmesiden er holdt luftig og ren, så fornemmelsen af klinik er tydelig.

Lene Gaardsdal siger om Facon:

Da jeg skulle starte egen virksomhed, valgte jeg at kontakte Facon, dels fordi firmaet dengang var nystartet som jeg selv, og geografisk ligger vi også tæt på hinanden, så jeg nemt kunne komme forbi og tale tingene igennem. De første par møder var lige som der grundstenene blev lagt, og medarbejderne var meget lyttende og forstod mine behov og mål. Det startede med mit logo, og derefter har jeg bestilt mere og mere til min store tilfredshed. Da hjemme- og facebook siden skulle laves, valgte jeg som en selvfølge dem, både fordi de ramte min stil og det hele er professionelt lavet. Jeg er glad for, at jeg valgte at få hjælp helt fra starten, så mine ting hænger sammen. Man kan altid ringe og spørge og få et ærligt svar.

Branding Lene Gaardsdal
Lene Gaardsdal fod
Lene Gaardsdal tager ud