Projekbeskrivelse

Markedsføring til nyopstartet virksomhed

Da Ann kom til os, var hun så småt startet op med sin bibeskæftigelse, en selvstændig virksomhed, Kosmos, som tilbyder kropsterapi, samtaleterapi og øreakupunktur. Hun havde brug for hjælp til at komme ud over rampen, når hun snart skulle gå all-in på Kosmos. Det handlede først og fremmest om de grundlæggende budskaber og signaler, som skulle skinne igennem i logo, grafisk identitet og en gennemført hjemmeside med tekst og billeder. Samtidig ville hun gerne efterfølgende have materiale og sikre sig trafik til hjemmesiden.

Udtalelse

Ann siger: “Facon har været tålmodige og lyttet til de ønsker, jeg har haft. De er altid smilende, imødekommende og positive ved henvendelser. De har hurtigt styr på tingene og er hurtige til at melde tilbage.”

En gennemført hjemmeside til den lille selvstændige

Første skridt var en gennemført hjemmeside. Anns skulle skabe tillid til hende og behandlingerne, den skulle vise hendes ydmyghed og fokus på klienten, men samtidig sælge hendes behandlinger. Derfor har vi arbejdet med design og budskaber, så de i al sin enkelhed viser, hvem hun er, og hvad hendes behandlinger kan. Samtidig er praktikken på plads med mulighed for at booke en tid, komme i kontakt, se kørselsvejledning og gå videre til hendes sociale medier.
Vi har taget alle billeder til siden, portrætter og situationsbilleder af behandlinger. For at skabe bevægelse og give bedre indtryk af Anns arbejde, lavede vi en kort video i slowmotion til hendes header på forsiden, så potentielle klienter kan se hende in action.

Klienter gennem AdWords og tryksager

For at Ann kunne bruge hjemmesiden til at få klienter, hjalp vi hende med en SoMe plan og rådgivning, så hun kan bruge det aktivt. Vi oprettede en AdWordskonto med forskellige søgeord og annoncer, så potentielle klienter nemmere kan finde og vælge hende. Samtidig har vi lavet enkle visitkort og postkort i samme røde tråd som hjemmesiden og sociale medier. Postkortene er lavet, så hun kan hænge dem op sammen med lidt visitkort. Så kan interesserede tage et kort med hjem og undersøge nærmere.