Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_KirkenIHinnerup

Visuel identitet til Kirken i Hinnerup

Facon fik til opgave at designe en identitet for Kirken i Hinnerup, således at vi skabte deres eget grafiske udtryk, med genkendelighed til folkekirkens identitet. Folkekirken har heldigvis fået designet en meget omfattende designmanual, med et hav af muligheder både på farver og former. Det er derfor ikke noget problem at lave et unikt udtryk til hver kirke. Til Kirken i Hinnerup har vi udvalgt en primær farve, den orange samt en sekundær farve, den grå.
Vi skabte en rød tråd på deres markedsføringsmateriale, lige fra tryksager til hjemmesiden. Nøgleordene i designet var moderne, enkelt, luftigt og tidssvarende design. I det følgende kan du se hvordan resultatet kom til at se ud.

Opsætning af kirkeblad, i et stilfuldt design

Hvert kirkeblad får sin egen farve, som passer ind i sæsonen, således at man kan kende forskel på kirkebladet og de øvrige tryksager. Vi har også haft fokus på at den skal skifte markant fra kvartal til kvartal, for at brugerne opdager at det er en ny udgivelse.
Til efterårsudgivelsen har vi valgt den blå farve, som et anderledes alternativ til de traditionelle efterårsfarver.
Selve opsætningen af kirkebladet er holdt meget enkelt, stilfuldt og meget let, hvilket giver mere ro og synlighed til de enkelte arrangementer. Vi har designet faktabokse, således at brugervenligheden er høj. Så vidt det var muligt har vi arbejdet med store billeder, for at højne kirkebladets visuelle niveau.

Vi vil meget gerne hjælpe din kirke med at skabe en sammenhængende visuel identitet.

Læs mere her

Ny hjemmeside

Vi har valgt at bruge den orange og den grå farve som Kirken i Hinnerups identitetsfarver og vi har fortsat det enkle og luftige design på hjemmesiden. Således har vi skabt genkendelighed og en rød tråd i Kirken i Hinnerups identitet. Vi har arbejdet meget med brugervenlighed og navigation – uden at gå på kompromis med designet.

Hjemmesiden er opsat i WordPress, som er et open source CMS system, hvilket betyder at CMS systemet er gratis at bruge efterfølgende. Rettighederne tilhører naturligvis kunden, og Kirken i Hinnerup kan selv redigere tekster, indlæg, billeder mv.

Se hjemmesiden her

Foldere til de vigtige begivenheder

For at sætte ekstra fokus på de forskellige arrangementer afholdt i sognegården og i kirkerne har vi valgt at fremhæve udvalgte begivenheder særskilt i mindre foldere.

Plakater

I kirken og i sognegården er der plads til at pynte op med plakater, der markedsfører arrangementerne overfor de vanlige brugere af huset. I samråd med kirken har vi både lavet en samlet oversigt, samt fremhævet enkelte udvalgte arrangementer.

Postkort

Vi har designet et postkort, som kirken kan bruge til de arrangementer som de vil markedsføre vha. husstandsomdeling. Her er plads til frankering samt adresse, som kirken printer ud på labels. En enkel og smart løsning, når budskabet skal ud til mange.

Vi kan også hjælpe dig

Står din kirke og sogn og mangler hjælp til opsætning af jeres kirkeblade, kan du her læse hvad vi tilbyder. Vi vil designe en designskabelon ud fra en dialog med jeres behov og ønsker, som fremadrettet vil danne rammen om en rød tråd gennem alle jeres kirkeblade. Vi vil anbefale jer at vi skaber kirkens indentitet ud fra folkekirkens designmanual, for således at skabe troværdighed og genkendelighed.
Samarbejde: Vi betragter os selv som værende din eksterne marketingafdeling og vi vægter det gode samarbejde og kvalitet højt. For Facon er det vigtigt at du får en god oplevelse, hver gang du har brug for vores kompetencer. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Helene Brixen på 40 63 22 13.