Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_AndersTomrer

Grafisk design for Inside Upstairs

Restaurant Inside Upstairs manglede en grafisk samarbejdspartner, der kunne give deres markedsføring et væsentligt løft og redesigne deres visuelle udtryk. Friske råvarer, rigtig god smag og indbydende anretning er nøgleordene hos denne virksomhed. Men Lina, som ejer restauranten i Kulturhuset i Hammel, gennemsyrer også virksomheden med sin personlighed. Det var en vigtig faktor i redesignet af Inside Upstairs. Lina har den bløde, feminine side med i alt hvad hun laver, men samtidig elsker hun rustikhed og lidt kant.

For at sammenføre disse to ting, skabte vi et feminint logo med en stregtegning af en ærteblomst. Den gammelrosa farve er endnu symbol på det bløde. Sammen med lædermaterialet, skaber det den perfekte kombination, som Lina selv kan se sig fuldt ud i. Lina har også mad ud af huset og driver også bowlinghalen i kulturhuset. Derfor valgte vi også at lave logo i samme stil til de to. Dermed kan hun mixe og matche og bruge de forskellige logoer, der hvor det passer. Facon designer og vedligeholder deres visitkort, menukort, gavekort, annoncer, bannere mv. Vi hjælper desuden med at designe flyers, der bruges i forbindelse med events i handelstands-foreningerne i Hammel og Hadsten. I foråret 2017 lancerede vi Inside Upstairs’ nye hjemmeside.

Lina Damgaard fra Inside & Upstairs siger om os

Facon er en seriøs og professionel grafisk virksomhed, som har hjulpet mig med at få styr på brandingen af min restaurant og café. Vi har sammen arbejdet intenst på at opbygge og sætte vores eget præg på identiteten og vores ry, efter overtagelsen af Inside Upstairs. Jeg bruger også Facon som min eksterne marketingafdeling, fordi de har et stort kendskab til design og branding, de er super venlige, nemme at arbejde sammen med og så er de bare nogle fantastiske mennesker, som vil gå langt for at hjælpe andre!