Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Geovent

Nyhedsbrev, Adwords og grafisk design

GEOVENT er en af de virksomheder, som falder i kategorien ‘mellemstore virksomheder’ i Facons kundekartotek. GEOVENT henvendte sig til os med et ønske om at få designet og opsat deres nyhedsbrev og få udarbejdet Google Ads til deres hjemmeside. Derudover har vi lavet layoutet til brochuren om deres nye produkt EcoVENT. Facon har ikke udarbejdet GEOVENTs visuelle indentitet, men har blot videreført det visuelle udtryk.

Folder for EcoVENT

Efter vi havde redesignet GEOVENTs nyhedsbrev og lavet adwords på deres hjemmeside, ønskede de grafisk opsætning af to brochurer, som skulle være en præsentation af deres nye produkter EcoVENT2020L og EcoVENT2020V. Nedenfor er der vist eksempler på brochuren for EcoVENT2020V.

Nyhedsbrev

GEOVENT havde et nyhedsbrev, før de kom til Facon. Men det afspejlede ikke helt deres virksomhed og videreførte ikke det visuelle design, som var udarbejdet til dem. Vi har fået sat tingene i system og ført den visuelle identitet ind i nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er udarbejdet i MailChimp, som er et nemt og effektivt system til emailkampagner.