Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_FavrskovEl-service

Marketing for Favrskov El-service

Vi har skabt en rød tråd i virksomhedens markedsføring, lige fra Facebook og de relevante avisannoncer til profilfolder. Det vigtigste for os er at formidle ånden og værdierne i Favrskov El-service, hvilket danner rammerne om virksomhedens branding. Derfor har vi piftet markedsføringen op ved blandt andet at tage nye professionelle billeder, designet ikoner til deres brede vifte af kompetencer samt brugt grafiske virkemidler og ord for at tilføje humor. Vi har bibeholdt enkelte elementer fra deres tidligere designlinje, således at kunderne stadig kan genkende Favrskov El-service.

facebook
Personale Favrskov El-service

Folder og photoshoot

Hos Favrskov El-service har vi arbejdet med at få deres nye profilfolder udarbejdet, således at der opnås en længere levetid. Det har vi løst ved at lave en guide til, hvad kunden skal gøre, hvis strømmen er gået. Folderen er informativ og visuelt pæn, og chancen for, at bagsiden kommer på opslagstavlen, er god. Desuden tog vores fotograf nye billeder af hele personalet, hvilket tilføjer professionalisme og kvalitet til profilfolderen.

Favrskov El-service folder
Favrskov El-service Folder EL indeni
Favrskov El-service folder

Avisannoncer

Avis-annonce Favrskov El-service
Avis-annonce Favrskov El-service
Avis-annonce Favrskov El-service

Fotografering til hjemmesiden og annoncer

Billederne af hele personalet er naturligvis også tilføjet på alle avisannoncer og på hjemmesiden under menupunktet ”personale”. Personalebilleder på hjemmesider skal være taget med samme lyssætning, med samme redigering og på samme baggrund; således opnår du størst seriøsitet og giver dermed besøgende på hjemmesiden et indtryk af, at din virksomhed er professionel og med høj kvalitet. Se deres hjemmeside her

Favrskov Elservice personale billede