Projekbeskrivelse

Grafisk design og opsætning af magasin

Vi varetager hele den grafiske opsætning af Delight Magazine samt holder overblik over produktionsplanen. Vi har skabt et eksklusivt designunivers, som fremhæver erhvervsartiklerne, og som pirrer læserens nysgerrighed. Stilen er klassisk, hvilket klæder og matcher magasinets annoncører. Vi leger med vores kreativitet i artikelopsætningerne og får brugt vores faglighed, når artiklerne skal opsættes på en måde, så læseren får den størst mulige læseoplevelse. Det er vigtigt for os, at magasinet har potentiale til at ligge fremme på stuebordene i de hjem, hvortil det bliver husstandsomdelt.

Få et quick view her

Du er velkommen til at bladre i magasinet her. Er du interesseret i at studere denne udgave af Delight Magazine nærmere, kan du se en online præsentation her. Vi har også de trykte udgaver på vores kontor i Hadsten, hvor du er velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig videre med opsætning af magasin eller produktblad.

Artikel Frederikke Nissen
Artikel Tage Pedersen
Delight Magasin Christiane SM

Opsætning af annoncer

For at bevare det eksklusive look i Delight Magazine er det meget vigtigt, at annoncerne er produceret på et højt niveau. De annoncerende virksomheder, som ikke har eget reklamebureau, får også designet deres annoncer hos os, således at den røde tråd bevares i den enkeltes virksomheds markedsføring samtidig med at det matcher Delight Magazines udtryk.

Delight annonce eksempler