Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_AndersTomrer

Branding og identitetsdesign for Anders Tømrer

Et grundigt interview af Anders Jacobsen dannede baggrunden for brandingen og identitetsdesignet af Anders Tømrer ApS. Vi hjalp ham med at finde det helt rigtige virksomhedsnavn, vi har designet logoet ud fra Anders Jacobsens værdier og tilrettet kommunikationen, således at kunderne ved, hvad de får. Anders Tømrer ApS kan ikke lade være med at rådgive og guide kunderne til at træffe de rigtige valg ud fra det afsatte budget. Det har vi valgt at sætte fokus på i markedsføringen af Anders Tømrer ApS. Læs mere på virksomhedens hjemmeside, klik her!

Logo Anders Tømrer

Logo

Logo

Der ligger meget arbejde i at lave det rigtige logo. Virksomhedens stil, signaler og målgruppe analyseres, og det hele bliver samlet til ét udtryk, som hurtigt kan afkodes af modtageren.

Thumb_Anders

Visitkort

Visitkort

Udnyt begge sider af visitkortet og sørg altid for at have det på dig, for du ved aldrig, hvilke vigtige forretningsforbindelser du støder på.

Thumb_Anders_Visitkort

Flyer

Flyer

Arbejder du med private kunder, er en gennemarbejdet flyer med de mest nødvendige fakta om din virksomhed et must. Tip: kom din flyer ned til brevene i postkassen.

Thumb_Anders_flyers

Hjemmeside

Hjemmeside

Anders Tømrer har købt en hjemmeside til netop hans behov. Billeder og tekst har han selv stået for, og han har derfor holdt budgettet på et minimum!

Thumb_Anders_hjemmeside

Anders Tømrer Annonce
Anders Tømrer hjemmeside

Anders Tømrer siger om Facon

Jeg har været meget tilfreds med de opgaver, Facon har udført for mig, og kan derfor kun give dem min varmeste anbefaling.