fbpx
Facon logo hvid
Helene

Helene

Rebranding af din virksomhed

Du får succes med branding, når kundernes forventninger og følelser stemmer overens med det, du står for. Det defineres ved udtrykket ”What you see is what you get”. En stærk og gennemarbejdet branding skærer igennem støj og taler direkte til din ideelle kunde, så de rent faktisk ønsker at købe hos dig!

Men husker du at tilpasse din branding, i takt med de forandringer der er sket i din virksomhed?

Hvis ikke du selv former eller styrer det, vil markedet gøre det for dig. Ønsket er at finde det nøjagtige brand, hvor der er overensstemmelse mellem din virksomheds kompetencer, kommunikationen og værdier.

 

Jeg startede selv som freelancegrafiker. I dag har jeg en partner og 2 ansatte. Den udvikling har betydet, at vi i dag er et full-service marketingbureau, som kan løfte større projekter, da vi har tilføjet flere kompetencer in-house. Derfor har vi selv været igennem møllen: ændret logodesign, lavet ny papirlinje, ny hjemmeside og ændret den måde, vi omtaler virksomheden på, når vi er ude at præsentere os selv. [Opdateret har vi fra 2020 også ændret navn – og selvfølgelig også hele det grafiske udtryk osv. Nu er vi, som du kan se, Facon!]

MiniMarketings gamle logo og visitkort (2011-2015)
MiniMarketings gamle logo
MiniMarketings gamle visitkort
MiniMarketings gamle logo og visitkort (2015-2019)
MiniMarketings nye logo
MiniMarketings nye visitkort

Skal du rebrande din virksomhed? Er du i tvivl?

Her er 14 spørgsmål, som kan hjælpe dig til at svare på, om rebranding er løsningen for din virksomhed.

Rebranding af Homatic

Samskabelse er et vigtigt nøgleord hos Homatic Engineering, fordi det allerede gennemsyrer virksomhedens kultur, både i ledergruppen og hos medarbejderne. Målgruppen interesserer sig for det gode og konstruktive samarbejde.

Her er et værdi-match, dvs. en værdi, som både er vigtig for virksomheden, men også for målgruppen. Derfor har vi fremtonet samarbejdet, dialogen og samskabelsen med kunden i Homatic Engineerings nye visuelle og skriftlige kommunikation. [De har i 2020 lanceret en ny hjemmeside, men ud fra logoet, vi lavede til dem.]

Homatics gamle logo og hjemmeside

Homatics nye logo og hjemmeside

Du kunne også være interesseret i...

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.