Mød holdet bag Facon

Helene M. Brixen
Helene M. BrixenIndehaver / Branding & markedsføringstrateg

Helene er art director og strateg. Hun brænder for at flytte kunderne med markedsføring og branding, så de får value for money og en sundere bundlinje. Hun er BA i International Management fra Cambridge med fokus på marketing, strategi og ledelse. Derefter kastede hun sig over en grafisk uddannelse, så hun mestrer også de grafiske programmer. Hun har erfaring fra to reklamebureauer, inden hun tog beslutningen om at blive selvstændig.

Jesper Brixen
Jesper BrixenIndehaver / WordPress & SEO ekspert

Jesper er WordPress specialist og projektleder. Han hjælper vores kunder med domæner og styrer deres hosting. SEO er også Jespers speciale, og han opsætter Google AdWords-kampagner. På den måde sikrer han, at vores kunder får relevant trafik på deres hjemmesider. Samtidig er Jesper vores fotograf, som nørkler med kameraudstyr og teknikken bag, og han styrer økonomi og regnskab.

Serena Andreasen
Serena AndreasenMediegrafiker / Webdesigner

Serena er specialist i tryksager og grafisk design. Hun har stor kærlighed til den grafiske branche og elsker at eksperimentere sig frem til flotte løsninger på både tryk og web. Som uddannet mediegrafiker har hun det bedste overblik over papirkvalitet, skæremærker og resten af processen med klargøring til tryk. Hun arbejder struktureret og koncentreret og nusser alle detaljerne på plads, uanset om hun sidder med f.eks. et magasin, en roll-up eller videoredigering.

Benna Merrild
Benna MerrildTekstforfatter / Social Marketing specialist

Benna er vores tekstforfatter, som skriver målrettede tekster for os selv og vores kunder, både på dansk og engelsk. Hun er en skarp researcher og analytiker, som sætter sig grundigt ind i målgruppen, virksomheden og stoffet. Hun fanger den rigtige tone og skriver så alt fra hjemmesidetekster og blogindlæg over SoMe-opslag og nyhedsbreve til papirbrochurer og magasiner. Hun har en kandidatgrad i Retorik og er BA i Engelsk og virksomhedskommunikation.

Malou Sloth
Malou SlothMultimediedesigner / Webdesigner

Malou er vores ekspert på webdesign. Hun elsker at tage kreative udfordringer op og lande dem sammen med vores kunder. Hun er uddannet multimediedesigner og specialiseret indenfor Grafisk Design, Motion Graphics og Webdesign. Hun kreerer flotte websites, hvor hun kan kode detaljer på plads. Hun laver grafisk design, animationer og står for videoredigering.

Et hold af eksperter

Uanset hvilken opgave, lille som stor, har vi kompetencerne. Vi kan være din eksterne marketingafdeling eller løse enkelte projekter. Du kan let komme i gang; tag en dialog med os, så sætter vi os ind i din forretning, og vores specialister går i gang. Du får det optimale produkt og vind i sejlene.