Kontakt

Helene

HELENE BRIXEN

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg 

Helene brænder for at optimere din markedsføring, så du får mere value for money og en sundere bundlinje. Hun er i sit es, når hun skaber din grafiske identitet og den røde tråd i din branding.

Hun er BA i International Management fra Cambridge, har hun taget en grafisk uddannelse, og nu er hun i gang med en master i ledelse, hvor persontyper og teamwork har fanget hendes interesse.

Benna

BENNA MERRILD

Tekstforfatter / Projektkoordinator

Benna er vores ordjonglør. Når hun har lyttet, spurgt og researchet, kan hun skrive om alt fra pilleovne til yoga i den stil, der passer til dig, din målgruppe og mediet.

Som projektkoordinator har Benna overblikket og er kontaktperson for mange af vores kunder. Hun strukturerer processerne, følger op og optimerer.

Jesper

JESPER BRIXEN

Indehaver / WordPress & SEO ekspert / Livestreamer

Jesper er WordPress specialist og tekniknørd. Han nørkler med backend, teknik og service på hjemmesider, hvor han er en sikker problemknuser. Hvis noget driller, er han din mand. Han er skarp i SEO og opsætter Google Ads, så din virksomhed stiger i graderne hos Google.

Ikke mindst hører også fotograf, videograf og livestreamer med som en del af titlerne.

Serena

SERENA MADSEN

Mediegrafiker / Webdesigner

Serena er en engageret designer, sprængfyldt af gode designidéer. 

Hun designer hjemmesider og tryksager, som passer til din virksomhed og er brugervenligt. Du kan trygt stole på, at dit materiale er grundigt og gennemtænkt, når det har været i Serenas hænder.

Hun er på hjemmebane i Adobe-pakken med grafisk opsætning, animering og videoredigering.

Vil du svinge forbi?

Du finder os i Hadsten, på Gammel Sellingvej 1K, 1. sal. Her kan du se mere præcist hvordan.

Hvis du svinger forbi, byder vi gerne på noget at drikke og giver et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med din facon, branding og markedsføring.