Kontakt

Helene

HELENE BRIXEN

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg 

Helene er vores prisvindende brand designer. Hun er i sit es, når hun skaber din grafiske identitet og den røde tråd i din branding. Hun tænker strategisk og hjælper med at optimere din markedsføring, så du får mere value for money og en sundere bundlinje. 

Hun er BA i International Management fra Cambridge, har taget en grafisk uddannelse, og nu er hun i gang med en uddannelse i ledelse, hvor persontyper og teamwork har fanget hendes interesse.

Benna_barsel

BENNA MERRILD

Tekstforfatter / Projektkoordinator

Benna er vores ordjonglør. Når hun har lyttet, spurgt og researchet, kan hun skrive om alt fra pilleovne til yoga i den stil, der passer til dig, din målgruppe og mediet.

Som projektkoordinator har Benna overblikket og er kontaktperson for mange af vores kunder. Hun strukturerer processerne, følger op og optimerer.

Carolina-web

CAROLINA VESTER

Webdesigner / Designer

Carolina er vores webdesigner. Hun sørger for, at din hjemmeside altid fremstår flot og indbydende for målgruppen. Hun har øje for detaljerne og arbejder grundigt med grafikken med fokus på både brugervenlighed og design – indtil løsningen sidder lige i skabet.

Med sine kreative kompetencer og tekniske snilde, er hun på hjemmebane i både WordPress og Adobe-pakken, så hun kan designe den side eller tryksag, du har brug for.

Serena_barsel

SERENA MADSEN

Mediegrafiker / Webdesigner

Serena er en engageret designer, sprængfyldt af gode designidéer. 

Hun designer hjemmesider og tryksager, som passer til din virksomhed og er brugervenligt. Du kan trygt stole på, at dit materiale er grundigt og gennemtænkt, når det har været i Serenas hænder.

Hun er på hjemmebane i Adobe-pakken med grafisk opsætning, animering og videoredigering.

Vil du svinge forbi?

Du finder os i Hadsten, på Gammel Sellingvej 1K, 1. sal. Her kan du se mere præcist hvordan.

Hvis du svinger forbi, byder vi gerne på noget at drikke og giver et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med din facon, branding og markedsføring.