fbpx
Facon logo hvid

Visuel kommunikation

Unikke illustrationer, som viser, hvad din virksomhed kan

Fængende illustrationer, ikoner og procesmodeller

Tegnede elementer er nærmest en uundværlig del af din markedsføring. For når det gælder din virksomheds identitet, dit hjemmesidedesign og din præsentation af virksomheden, er illustrerede figurer geniale til at få målgruppen til hurtigt at forstå, hvem du er, eller hvad du kan.

Samtidig er grafisk tegnede elementer god visuel variation på din hjemmeside eller dine tryksager. Det skaber opmærksomhed med et anderledes udtryk end dine fotos.

Du kan få alt fra små ikoner over gennemtænkte historier eller procesmodeller. Vi laver den illustration, du har brug for.

Du ringer, vi tegner, og dine kunder forstår din virksomhed bedre.

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg
”Jeg er blevet mødt af et meget engageret og kompetent team med Helene i spidsen. De har været oprigtigt nysgerrige på at finde ind til, hvem jeg og mit firma er. De har været åbne, undersøgende og lyttende, og jeg har hele vejen følt mig tryg ved at overlade opgaven til dem.”
Mette Holm Høgsbro
Selvstændig hos YouGrow

Hvad har du brug for at gøre mere spiseligt?

Dine værdier eller ydelser?

Ikoner er det, du har brug for. De er hurtige at afkode, så din målgruppe nemt opfanger, hvad du leverer. Og på din hjemmeside er de samtidig gode at navigere efter i samspil med overskrifter. Når vi designer dine ikoner, passer de til din branding og visuelle identitet, så din kommunikation bliver gennemtænkt og gennemført.

 

En særlig pointe?

Illustrationer fremhæver, hvad end det illustrerer. Derfor er det oplagt at bruge, når du gerne vil sætte et budskab i fokus. Det kan være en illustreret historie, som oveni hjælper målgruppen til at huske budskabet bedre. Det kan være en figur i forskellige variationer. Eller måske en lækker grafisk baggrund eller grafisk element som passer til dit brand, og gør oplevelsen af din virksomhed bedre.

 

Din proces eller metode?

En procesmodel kan på en simpel måde forklare, nogle af de svære, essentielle spørgsmål: Hvad kan I? Hvordan gør I det? Hvad vil kunderne opleve? Selvom I gør det hver dag, kan det være svært at få øje på det, og forklare det på en spiselig måde for nye kunder. Når vi skaber jeres procesmodel, går vi i dybden med, hvem I er, så vi kan skære ind til benet og visualisere jeres proces på en konkret måde, som passer ind i jeres branding. Det arbejde er bonus både internt og for dine kunder.

 

Få dine kunder til at forstå din værdi.

Få et overslag eller et konkret tilbud på den illustration, model eller de ikoner, du har brug for – gratis selvfølgelig.

Giv Helene et kald på 40 63 22 13 eller send os en mail.

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.