fbpx
Facon logo hvid

Kirkeblad & hjemmeside tilpasset jeres kirke

– mere professionelt, mindre bøvl

Kirkeblade i lækkert design

Vi gør det let for jer – både online og offline

Nærmer deadlinen for kirkebladet sig? Driller hjemmesiden? Kniber det med frivillige til opgaverne? Hos Facon sigter vi efter at gøre hverdagen lettere for jer og sikre et professionelt udtryk, unikt tilpasset jeres kirke. Vi arbejder effektivt, hvis deadlinen på kirkebladet nærmer sig, vi får det til at fungere, hvis hjemmesiden driller – enten din eksisterende WordPress-side eller den nye side vi designer til jer. Læs mere om, hvad vi tilbyder på hjemmesidefronten her. 

Vi har evnerne og den erfaring, der skal bruges, for at jeres kirke kan få en tiltalende, brugervenlig og tilgængelig hjemmeside og flotte udgaver af kirkebladet, kvartal efter kvartal. Overlad trygt det grafiske design, vedligeholdelse og tryk til os.

Igennem dialog finder vi frem til et produkt, som passer perfekt til jeres ønsker og tanker. Læs mere om, hvordan vi arbejdet med tilgængelighed på din hjemmeside her.

Vi gør det allerede for Kirken i Hinnerup

Vi skabte en rød tråd på deres markedsføringsmateriale, lige fra tryksager til hjemmesiden. Nøgleordene i designet var moderne, enkelt, luftigt og tidssvarende design. Siden har vi vedligeholdt hjemmesiden, løbende lavet tryksager, og vi livestreamer løbende gudstjenester. Læs mere om samarbejdet her.

Facon-teamet
“En af de gode ting ved Facon er at de altid finder tid til os, og de er hurtige til at spore sig ind på vores ønsker. Skulle jeg få brug for hjælp, ved jeg at de kun er et telefonopkald væk – hvor de sidder parat til at hjælpe.”
Lone Carlson
Kommunikationsmedarbejder ved Kirken i Hinnerup

Få skræddersyet jeres kirkeblad, så det passer til jer

Står din kirke og sogn og mangler hjælp til opsætning af jeres kirkeblade? Vi designer en skabelon ud fra en dialog om jeres behov og ønsker. Skabelonen bliver den røde tråd gennem alle jeres kirkeblade. Vi kan bruge folkekirkens designmanual som grundlag for jeres tryksager og hjemmeside eller lave et unikt udtryk, som passer til netop jeres kirke. Det skaber troværdighed.

For os er det vigtigt, at I får et kirkeblad af høj kvalitet og en god oplevelse med processen, hver gang du har brug for vores kompetencer. Vi bliver din eksterne marketingafdeling, og vi vægter det gode samarbejde højt.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf: 40 63 22 13 
Mail: [email protected]

Kvartal kirkeblad A5

Priseksempel
612 pr. side, ekskl. moms
 • Opsætning ud fra designskabelon
 • Inklusiv 300 trykte eksemplarer
 • Trykt på 130 g silkpapir

Kvartal kirkeblad A4

Priseksempel
975 pr. side, ekskl. moms
 • Opsætning ud fra designskabelon
 • Inklusiv 300 trykte eksemplarer
 • Trykt på 140 g silkpapir

Livestreaming

Priseksempel
4.325 ekskl. moms
 • Forberedelse af tekst og grafik
 • Opsætning og nedtagning af udstyr samt lydprøver
 • Streaming af højmesse á 1 time i en kendt kirke
 • Ekskl. kørsel

Nå længere ud med livestreaming

Under Corona har mange glade set med til online gudstjenester – både sædvanlige kirkegængere og andre interesserede, som ufarligt kunne kigge med igennem skærmen. Og fordelene ved livestreaming fortsætter:

 1. I får flere deltagere og kirkegængere – i første omgang online, måske senere i selve kirken
 2. I bliver mere synlige
 3. Jeres kirkegængere kan se gudstjenester, selvom de er på farten

 

Der er også andre arrangementer, hvor livestreaming er en oplagt mulighed –  f.eks. konfirmand-arrangementer – som vi har gjort her med Kirken i Hinnerup.

Vi tilbyder at komme ud med et professionelt livestreaming-setup. Vi har styr på al teknikken og sørger for de gode billeder, mens I koncentrerer jer om at holde gudstjeneste, næsten helt som I plejer. Vi har god erfaring med flotte livestreaminger i flere østjyske kirker, herunder Kirken i Hinnerup, Hammel Kirke og Bregnet Kirke.

Gennemført materiale giver det bedste indtryk af kirken.

Vi finder frem til et design, som passer til jeres kirke, og klarer løbende opsætning og vedligehold. Det giver jer et flottere resultat og mindre bøvl med praktikken.

Giv Helene et kald på 40 63 22 13 eller send os en mail.

NY HJEMMESIDE?

 • Tilbuddene er mange
 • Det med småt kan være rigtig småt
 • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.