fbpx
Facon logo hvid

Tryksager

Gemmeværdige tryksager, som brander og sælger din virksomhed

Udnyt dine touchpoints med kunderne, og bliv husket

Der, hvor din virksomhed fysisk kan nå potentielle kunder, der har du brug for tryksager. Det kunne være visitkort til netværksmøder. Flyers til postkasser i det nabolag, du alligevel befinder dig i. Brochurer til dit venteværelse. Et produktkatalog til forhandlere og samarbejdspartnere. En profilbrochure til salgsmøder. En mulepose eller en magnet, når du udsender pakker.

Alt efter dit behov og din branche, opsætter og designer vi de tryksager, du har brug for. Hvis du mangler en konkret eller færdigstøbt idé, kan du sparre med os, så du får den helt rigtige tryksag til dit formål, din virksomhed og din branche. Hos os er branding altid en del af pakken.

Nå ud til flere kunder – sæt gang i din tryksag i dag.

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg
“En af de gode ting ved Facon er at de altid finder tid til os, og de er hurtige til at spore sig ind på vores ønsker. Skulle jeg få brug for hjælp, ved jeg at de kun er et telefonopkald væk – hvor de sidder parat til at hjælpe.”
Lone Carlson​
Kommunikationsmedarbejder i Kirken i Hinnerup​
Grafisk identitet for VOKA

Tryksager, der sælger

Med en lækker tryksag i hånden sætter du gang i modtagers sanser – det giver opmærksomhed og større følelsesmæssigt engagement. Med god papirkvalitet eller en lækker overfladebehandling, skiller du dig ekstra ud i mængden. Samtidig har en god tryksag gemmeværdi – og når det er rigtig godt: længerevarende brugsværdi. Summa summarum: du bliver husket. Det understøtter dit salgsarbejde på bedste vis.

Derfor er den gode idé bag tryksagen vigtig. Samtidig skal udførelsen være tip top – samspillet skal være på plads mellem grafik, forklarende tekst, spiselige budskaber og overskuelig opsætning. På den måde kan du koge en kompleks problemstilling ned til en enkel løsning – dit produkt, så din tryksag hjælper kunden til at vælge dig.

Opsætning med eller uden designmanual

Har du allerede en brandingstrategi og designmanual, arbejder vi ud fra den, så du bevarer den røde tråd. Mangler du en grafisk identitet, som brander dig, kan vi klare det undervejs i samarbejdet.

Har du ikke en designmanual, vil vi i arbejdet med dit materiale løbende skabe en til dig. Du godkender selvfølgelig undervejs. Flere får defineret deres branding ved først at få lavet en fast defineret opgave hos os, f.eks. en hjemmeside eller en brochure. Ud fra det design, skaber vi en rød tråd, så du er genkendelig, uanset hvilke markedsføringsmaterialer du får lavet.

Eksempel på tryksag - kirkeblad
Eksempel på magasin - Unique Living

Gør idéen til virkelighed i dag​

Vi skaber den tryksag, du drømmer om.​
Ring til Helene på 40 63 22 13

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.