Sociale Medier

Vær synlig og relaterbar der, hvor din målgruppe er.

Få gang i dine sociale medier

Om det er Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter eller Pinterest, så hjælper vi dig i gang eller videre med din SoMe-indsats. Du behøver ikke længere skubbe det til siden. Vi kan være tovholder på opgaven og sørge for, der kommer gang i din side og dine potentielle kunder.

Vi lærer din virksomhed og målgruppe at kende og kommunikerer direkte til dem. De får et godt indtryk af dig, og du får skabt en relation til dem. Ud fra dine input laver vi strategi og tidsplan, vi skriver opslag og finder eller laver billeder. Du godkender det, og vi lægger opslagene ud som aftalt. Vi kan være med hele vejen, som starthjælp eller løbende på de elementer, du har brug for.

Følgere og likes kommer desværre ikke af sig selv.
Gør noget ved det.

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg
Vi er super tilfredse med samarbejdet, det fungerer rigtig godt. Det er god værdi for os med en ekstern marketingafdeling. Vi bruger kun det, vi har brug for, og kan skrue op og ned, som det passer bedst.
Dan Højlund Graugaard-Jensen
Indehaver af VOKA Industri A/S

Udnyt dit SoMe-potentiale

Det er ærgerligt og spildt potentiale, når dine sociale medier kommer nederst på to-do-listen. Kun med en strategisk og konsistent indsats, giver de dig værdi:

  • Du får synlighed og holder dig top-of-mind
  • Du skaber relationer til nuværende og potentielle kunder
  • Du viser kompetence, og at der sker noget i din virksomhed
  • Du styrker dit brand – og SEO, hvis du linker ind til din hjemmeside
  • Du kan få flere kunder på sigt


Det gælder ikke om at være alle steder. Udvælg det eller de medier, der er relevante for dig og din målgruppe, og læg en koncentreret indsats der. På den måde udnytter du din tid og kanaler bedst. Måske du skal bruge din private LinkedIn-profil til at skabe flere kunder, tiltrække en samarbejdspartner – eller som privat den rigtige arbejdsgiver. Måske du skal promovere din virksomhed på Facebook. Måske lækre billeder på Instagram er vejen frem for dig. Vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige medier, oprette og indstille dem, og lave opslag til dem – eller vi kan administrere dine nuværende sider.

Læg en strategi, der virker – og følg den

Første skridt mod en strategi er at gå i dybden med din egen virksomhed og identificere målgruppen. Hvem er de? Hvornår er de mest online? Hvad leder de efter? Hvad har I at tilbyde dem? Hvorfor er netop jeres ydelse eller produkt særligt interessant for dem?

Hvis du har svært ved at komme i gang, kan vi lave en strategi, som passer til din virksomheds facon. Den indeholder bl.a. værdier, mål, målgruppe, tone-of-voice og en inspirationsliste til, hvad du kan poste på de medier, du vil anvende.

Så gælder det om at komme i gang. Læg en plan ud fra strategien, og post løs. Den del kan du også bruge vores ekstra hænder til. Vi kan være ansvarlige for at lave udkast til planen, og når den er godkendt, til at skrive selve opslagene med input fra jer. I godkender det, og vi lægger det ud. Det giver jer hænder til de opgaver, I brænder for og er bedst til.

Bliv top-of-mind på de sociale medier

Bliv top-of-mind, når du rusker op i dine sociale medier. Strategi, starthjælp, koordinering, tekst og billeder. Fortæl os, hvad du har brug for.​

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation