fbpx
Facon logo hvid

Logodesign

Unikt og gennemarbejdet logo, som afspejler, hvem din virksomhed er

Et logo med gennemtænkt wow-faktor

Du kan huske og genkende en trillion logoer ubevidst. Det kan dine kunder også – og dit skulle gerne være et af dem. Derfor skal det være gennemtænkt, så potentielle kunder øjeblikkeligt forstår, dine værdier og hvad du laver – og kan genkalde det, når de får brug for dit produkt. For at nå dertil tager vi os tid til at forstå, hvem din virksomhed er. Kun på den måde kan vi skabe det logo, som bliver din røde tråd og binder virksomhed og grafisk identitet sammen.

Den dedikation og grundighed har gjort Helene til en prisvindende designer. Kontakt os for at få et tilbud på dit nye logo.

Et logo er ikke bare et logo. Vi tænker det igennem.

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg

Skal dit logo være iblandt?

Sådan designer vi dit unikke logo

”Jeg er blevet mødt af et meget engageret og kompetent team med Helene i spidsen. De har været oprigtigt nysgerrige på at finde ind til, hvem jeg og mit firma er. De har været åbne, undersøgende og lyttende, og jeg har hele vejen følt mig tryg ved at overlade opgaven til dem. De har taget sig den fornødne tid og har professionelt omsat det hele i mit logo, min hjemmeside, foldere og visitkort.”
Mette Holm Høgsbro
Selvstændig hos YouGrow

Dit logo – din røde tråd

En skrifttype, en font, en farve og en skriftstørrelse. Det kan en maskine lave automatisk på nul komma ingenting. Uden branding, uden wow-faktor, uden en flig af din virksomhed i designet og uden et grafisk element, som binder det sammen med din virksomhed.

Et gennemtænkt logo kræver forståelse og indsigt i din virksomhed, dit arbejde og dine værdier. Med den baggrundsviden skaber vores designere et unikt logo, som ER din virksomhed. Et, som kunderne intuitivt forstår og genkender. Et, som bliver omdrejningspunkt i din grafiske identitet og binder det hele sammen. Sådan et logo sælger.

Dit logo er din virksomhed.

Er dit logo skarpt?
Vi designer dit nye, salgsklare logo.
Giv Helene et kald på 40 63 22 13 eller send os en mail.

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.