fbpx
Facon logo hvid

WordPress Serviceaftale

Fordi din side skal køre, uden du bekymrer dig om nedetid, hackere og langsom loadtid.

Hurtig, sikker og opdateret website

Én ting er at holde din hjemmeside opdateret front-end. Back-enden er en helt anden og mere teknisk snak. At opdatere plugins er ikke bare at trykke på opdater. Så risikerer du store problemer. Og sikkerhed er mere end et plugin, som kører selv uden indblanding.

Hvis du vil undgå hackere, nedetid, funktioner i udu og 404-fejl, så er vi løsningen. Med en serviceaftale hos os, er din WordPress hjemmeside i gode hænder. Vi vedligeholder, opdaterer og sikrer, at din side virker, som den skal – uden besøg fra ubudne gæster.

En WordPress hjemmeside uden bøvl?

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg

Alt det du får i serviceaftalen

Telefonsupport

Du kan ringe eller skrive til os, hvis du skal have hjælp til selv at opdatere på hjemmesiden.

Gratis opdatering og smårettelser i indholdet

Vi laver rettelser uden beregning, hvis du f.eks. skifter telefonnummer eller får en ny medarbejder. Vi svarer på spørgsmål, når du skal have hjælp til selv at tilføje indhold på siden.

Teknisk vedligeholdelse af WordPress

Vi holder WordPress og tilhørende plugins opdateret, så siden er mere sikret mod angreb og altid har den sidste nye funktionalitet.

E-mail, webmail, pop3 og imap

Du har altid adgang til din e-mail gennem vores webmail-system. Du kan endvidere bruge din e-mail i alle gængse e-mail programmer f.eks. Outlook, på mobilen osv. Der er plads til 10GB samlet på din konto.

Google Analytics og Facebook Pixel

Vi laver opsætning til Google Analytics, så du kan følge med i de besøgende på din hjemmeside. Du vil modtage en månedlig rapport fra os med de vigtigste data.

Professionelt Webhotel

Vi leverer et professionelt hosting-miljø, som vi overvåger. Du vil opleve hastighed, sikkerhed og ikke mindst stabilitet i topklasse.

Sikkerhed og CDN

Vi benytter CloudFlare til at levere et ekstra lag af sikkerhed og hastighed i verdensklasse. Selve WordPress bliver også sat op med ekstra beskyttelse mod hackere og ondsindede robotter.

Månedlig opfølgning på e-mail

Hver måned får du en e-mail med oversigt over oppetid, opdateringer og sikkerheds-scanninger.

Backup offsite

Der bliver foretaget fuld backup hver dag plus en backup hver uge, som gemmes på vores fysiske adresse. Vi gemmer backups et halvt år tilbage.

Ingen ekstra gebyrer

De gebyrer WordPress normalt opkræver, når du vil opdatere bestemte plugins, slipper du for. De betalinger tager vi os af, når du har en serviceaftale.

100% managed WordPress serviceaftale:
Priser fra 350 kr/måneden

Er du nørd? Her er de tekniske forklaringer.

Cache, Cache og Cache

Memcache bliver brugt til at cache alle kald til databasen i rammen. Der bliver lavet html cache af PHP filerne i WordPress og til sidst gemmes det hele i en reverse proxy server.

Vi anvender selvfølgelig også HTTP2 og de nyeste versioner af PHP 7.3, 7.4 osv.

CloudFlare CDN

CloudFlare er en verdensomspændende CDN. Det betyder, at din hjemmeside bliver cached på CloudFlares mere end 100 servere over hele verden. Derfor får du leveret din hjemmeside fra den server, der er tættest på. CloudFlare er også en kæmpe faktor i sikkerheden på din hjemmeside. Mistænksomme brugere bliver helt afvist, og CloudFlare kan effektivt afværge DDOS angreb.

NGINX server stack

Vi bruger Apache som webserver og Nginx som en omvendt proxy. Vi leverer tilpasset PHP-håndtering for yderligere optimering med OPCache. NGINX skal udtales “engine x” og er en webserver og proxy, som er udviklet med fokus på hastighed og parallelitet.

I vores setup er det parret med Memcached, som gør, at både statisk og dynamisk indhold bliver leveret lynhurtigt.

SSD og dedikerede ressourcer

God hosting starter med en hurtig server, som står i et kæmpe professionelt hosting-miljø i Amsterdam. Facon overvåger hele tiden ressourcerne, og du vil aldrig opleve, at din side er langsom, fordi en anden hjemmeside oplever problemer, hvilket ellers er meget almindeligt på discount-hosting.

Det skal virke – nu,
i morgen, altid.

Og det skal være hurtigt.
Vi klarer den. Bliver der noget, ringer du bare – det er en del af aftalen.
Giv Helene et kald på 40 63 22 13 eller send os en mail

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.