Branding

Branding

Budskaber, der sælger, og en grafisk identitet, der signalerer, hvem du er

Ryk din virksomhed med branding

Hvem er du? Det skal dine kunder kunne svare på, så snart de ser dit logo, din hjemmeside, enhver del af dit materiale, for de bruger kun et øjeblik på at afkode signaler og relevans.

Når vi arbejder med din branding og røde tråd, får vi først forståelsen på plads. Vi sætter os ned sammen, lytter og spørger ind. Så tilpasser vi din kommunikation til målgruppen og fremhæver dine vigtigste salgsbudskaber. Når du sender dit rebrandede materiale ud over stepperne, giver det resultater på bundlinjen.

Vi værner om dit brand og dine værdier, når vi skaber eller holder den røde tråd i din grafiske og sproglige identitet.

Du og din virksomhed kan tage det første skridt i dag.

Indehaver / Branding- og markedsføringsstrateg
”Jeg er blevet mødt af et meget engageret og kompetent team med Helene i spidsen. De har været oprigtigt nysgerrige på at finde ind til, hvem jeg og mit firma er. De har været åbne, undersøgende og lyttende, og jeg har hele vejen følt mig tryg ved at overlade opgaven til dem. De har taget sig den fornødne tid og har professionelt omsat det hele i mit logo, min hjemmeside, foldere og visitkort.”
Mette Holm Høgsbro
Selvstændig hos YouGrow

Husk rebranding, når din virksomhed forandrer sig

Tager du ikke selv styring over dit brand, gør markedet det for dig. Du vil formentligt opleve, at din virksomhed udvikler sig over tid, på grund af en naturlig omstillingsparathed og innovation, som er en del af at drive sund virksomhed. Husker du også at tilpasse din branding i takt med forandringerne?

Hos os kan du få lavet en samlet, effektiv og synlig strategi for din virksomhed, så der er overensstemmelse mellem din virksomheds identitet, kommunikationen og dine brandværdier. Det giver dig et stærkt brand, som taler til dine ideelle kunder og stemmer overens med deres forventninger og følelser. What they see is what they get. Det giver flere tilfredse og glade kunder – det er dem, der kommer igen. Læs mere om rebranding her.

Hjælp kunderne med grafik

Hjernen fanger grafik intuitivt og afkoder det på ingen tid. Derfor er det en fordel at tænke ind i din branding.

Det kunne være en fængende, forklarende procesmodel eller simple ikoner, som illustrerer dine serviceydelser, processer eller produkter. Eller måske du har en helt særlig pointe, du gerne vil fremhæve med en illustration?

Se eksempler og læs mere om visuel kommunikation her.

Grafisk identitet til Asgaard Recruitment

Skal du rebrande din virksomhed?

Er du i tvivl? Tag en snak med os om dine behov.
Vi hjælper dig videre. Giv Helene et kald på 40 63 22 13

Er der mere, du har brug for?

Find det her.

Branding
Branding
Logodesign
Hjemmeside
Serviceaftale
Google Ads
SEO
Tekst
Tryksager
Sociale Medier
Fotografering
Video og animation
Visuel kommunikation