fbpx
Facon logo hvid

Kompetencer

Rådgivning, strategi og eksekvering. Vi hjælper i det omfang, du har brug for – som et fast samarbejde uden binding eller på projekt. Listen herunder er et bredt udsnit af vores kompetencer. Mangler du noget andet? Giv lyd, så finder vi en løsning sammen.

Facon-teamet

Branding

Viser dit materiale – tekst, farver og design, hvem du er, og hvilken værdi kunderne får? Vi skaber en meningsfuld, rød tråd i din branding.

Web design wordpress

Hjemmeside

Præsentationsside, webshop eller tekniske integrationer? Vi designer en unik, brugervenlig side til dig i WordPress, som brander din virksomhed.

Tryksager

En lækker tryksag har gemmeværdi. Det går vi efter, når vi opsætter og designer dit magasin, kirkeblad, brochure, klistermærke mv.

Google Ads

Bliv fundet på Google på dine vigtigste sider og søgeord. Vi kan sørge for opstart, tekst og billeder til annoncer og løbende optimering.

Fotografering

Personlige, professionelle billeder giver et bedre indtryk. Vores fotograf ved præcist, hvordan de skal tages, når det gælder hjemmeside og markedsføring.

Serviceaftale

En hjemmeside, der kører uden bøvl. Vi sørger for opdateringer, vedligehold, sikkerhed og alt hvad der tilhører, og du sover roligt om natten.

Logodesign

Det gennemarbejdede logo viser målgruppen, hvem du er, og hvad du kan. Det bliver ubevidst husket og genkendt. Sådan et logo får du hos os.

Tekstforfatning

Målgruppen skal lokkes ind til dit relevante indhold, som fænger og får dem til at blive på din side. De tekster skriver, reviderer eller korrekturlæser vi.

Sociale Medier

Brug for en strategi? Inspiration til opslag? Hjælp til at identificere målgruppen og skrive målrettet til dem? Vi kan være med i det hele.

Video & Animation

Det skaber opmærksomhed. F.eks. kan vi visualisere dit koncept, lave FAQ-videoer, der guider dine kunder eller lave en fængende virksomhedspræsentation.

Visuel kommunikation

Gør dit indhold mere spiseligt med unikke illustrationer – ikoner, grafiske elementer, en illustreret historie eller en ny procesmodel.

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.