fbpx
Facon logo hvid

Livestreaming

Kirken i Hinnerup ville gerne nå længere ud med sine gudstjenester og konfirmationer. Derfor livestreamer vi gudstjenester.

Inden arrangementerne forbereder vi tekster til skærmen, intrografik mv. og sætter os ind i programmet. Vi tager udstyr med, sætter det op og lydtester, så alt er klar. Vi livestreamer det til kirkens Facebookside samt hjemmeside – som vi også har bygget. Det har givet Kirken i Hinnerup flere deltagere, som har kunnet kigget uforpligtende med.

Stilfulde kirkeblade

Vi designede en visuel identitet, som vi tog udgangspunkt i, da vi lavede hjemmesiden, og når vi laver deres kirkeblade hvert kvartal. Opsætningen er enkel, stilfuld og meget let. Det giver ro og synlighed til de enkelte arrangementer. Vi har designet faktabokse, så brugervenligheden er høj.

Kirken indsamler materialet til os, sender det hele afsted og får et opsat udkast tilbage, som de læser korrektur på. Kirkebladene er blevet professionelle og ensartede, og den praktiske opsætning slipper kirken for selv at bruge tid på.

“En af de gode ting ved Facon er at de altid finder tid til os, og de er hurtige til at spore sig ind på vores ønsker. Skulle jeg få brug for hjælp, ved jeg at de kun er et telefonopkald væk – hvor de sidder parat til at hjælpe.”
Lone Carlson
Kommunikationsmedarbejder ved Kirken i Hinnerup

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.