Fotografering

Portrætter, gruppebilleder, industribilleder, miljøbilleder, produktbilleder

Branding er altid indbygget i vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logodesign
MarketingAfdeling
Sociale_Medier
SEO

Unikke billeder, som passer til din virksomhed

Billeder er kraftfuld kommunikation; det fanger hurtigt kundernes blikke, deres følelser kommer nemmere i spil, og deres hjerner husker det længere. Kombineret med tekst husker de endda også budskabet længere. Bl.a. derfor er det vigtigt med unikke billeder i god opløsning, som matcher din virksomhed og din visuelle strategi.

Facon har hjulpet flere virksomheder med professionelle billeder, både i form af portrætter, miljøbilleder, produktbilleder osv. Vi udfører billedbehandling og sørger for de rigtige opløsninger og farver afhængig af formålet.

Skal vi også hjælpe dig?

Fotograf Jesper Brixen

Kontakt Jesper på 29 64 35 28, hvis du vil have et tilbud.

Billeder gør din markedsføring mere effektiv

Google og andre søgemaskiner vægter billeder højt, når de rangerer søgeresultater. Derfor er gode billeder i de rigtige opløsninger med til at tiltrække mere trafik din hjemmeside. Også på sociale medier kan du få mere opmærksomhed, fordi billeder fanger fokus – hvis du selvfølgelig har en god, målrettet content-tekst, der følger med.

Vi kan hjælpe med alle dele af den proces – fotografering med billedbehandling, hjemmesideopsætning, content, søgemaskineoptimering og AdWords.

Få mere værdi fra dine billeder med vores fotograf:

  • En rød tråd i din branding

  • Personligt og autentisk

  • Godt førstehåndsindtryk

  • Højere troværdighed og tillid

  • Større chance for salg

Amstrupgård – miljø- og situationsbilleder

Amstrupgård ligger i naturskønne omgivelser ved Amstrup Bakker. Derfor er det smukke, romantiske omgivelser til selskaber og receptioner. Netop dét var, hvad vi skulle fange i fotografierne til Amstrupgårds hjemmeside, så de kunne inspirere de besøgende på hjemmesiden. Vi tog miljøbilleder udenfor med de smukke omgivelser og brugte en drone for rigtigt at kunne fange naturen. Vi tog detaljebilleder af natur, køkkenhave, men også af deres lækre mad. Samtidig skulle ejernes personlighed skinne igennem, de er professionelle, afslappede og har stort fokus på at give alle en god oplevelse. Det kommer frem i billederne.

Unikke kort – miljø- og produktbilleder

At vælge et kort kan være svært. Det skal være personligt og passe til det enkelte menneske, så det fortæller et budskab og formidler en særlig følelse. Derfor gør vi meget ud af de produktbilleder, vi tager til Unikke Kort. Vi tager dem i miljø, så konteksten er med til at inspirere til brug.

Homatic – portrætfotos og arbejdssituationer

Homatic er en ingeniørvirksomhed, som havde brug for en ny identitet. Vi redesignede brandet og lavede mange nye materialer, ny hjemmeside, og i den forbindelse havde de også brug for nye billeder. Billederne skulle visualisere, at Homatic er kompetente indenfor feltet, at de er i øjenhøjde med kunderne og har dem med i projekterne. Derfor tog vi billeder af medarbejderne i forskellige arbejdssituationer. Yderligere havde de brug for nye portrætfotos til visitkort, hvilket vi også sørgede for.

Inside Upstairs – miljø- og madbilleder

Lina fra Inside Upstairs havde brug for en ny grafisk linje i sin markedsføring. Hun bad os om at lave både grafisk linje og tage billeder til at supplere. Vi var derfor ude på hendes café og bowlingsted for at tage miljø- og madbilleder, som passede til resten af vores design. Hun er god til at pynte og gøre stedet indbydende, og det har vi fanget med nærbilleder af mad, cafe og bowlinghal.

Se alle vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logo
Marketing
Social
SEO