Din marketingafdeling

– når du har brug for markedsføring

Vi kan levere hele pakken af markedsføring samlet eller fungere som et specialist-supplement til din eksisterende marketingafdeling:

  • Prioritering af dit markedsføringsbudget
  • Marketingstrategi og planlægning
  • Rådgivning og idégenerering
  • Udførende arbejde og planlægning
  • Din designmanual eller udvikling af en ny

 

Du kan frit plukke opgaver på alle vores hylder og trække på alle vores fagspecialister. Vi holder os opdaterede på tidens tendenser indenfor vores fagområder og bidrager med inspiration og nye idéer.


Outsourcing giver fleksibilitet

At afdække alle kompetencer internt kræver et stort flow af opgaver. Med os kan I supplere op på de kompetencer eller i de perioder, I har behov. Det kunne være en SoMe-manager, grafiker, tekstforfatter eller en dtp’er.

Vores aftale kan være fast (på pris, timer eller opgaver) eller fleksibel, afhængig af dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at I får optimal værdi af vores arbejde. Uanset aftalens karakter er vi din garant for professionel, sammenhængende og effektiv markedsføring.

Et stærkt hold – en nem og fleksibel løsning

Vi er et nærværende bureau – 4 specialister under samme tag. Vi kan hurtigt sætte gang i dine idéer, og få dem ud at skabe resultater. Med næsten 10 års erfaring som bureau er vi garant for, at din markedsføring bliver professionel, sammenhængende og effektiv.

Med vores størrelse er vi et godt, personligt alternativ til de større bureauer. Vi sætter vores personlige relation til dig som kunde højt – og vi stiler højt – med øje for din målgruppe, dine værdier og dine mål.

Facon-teamet

Skal vi også hjælpe dig?

Få fart på din markedsføring – sådan samarbejder vi

Processen starter der, hvor du har behov.

Uanset hvilken tilkørsel det er ved, starter vi ud med at mødes – online eller offline – for at lære hinanden at kende, snakke behov og mulige retninger. Opstarten er drønvigtig. Det er der, I og vi forventningsafstemmer og finder ud af, om vi har kemi. Det er der, vi kommer godt fra start, så vi kan være den co-driver, I har brug for, og I kan få resultater, som I bliver glade for og stolte af. Det gælder både i et fast samarbejde og ved projekter.

Efter opstartsmødet får du et tilbud, og når samarbejdet er på plads, kører vi. Og hvilke tilkørsler kan I så vælge at køre ind ved?

 

 

Facon Processmodel

1. Idéer og branding

For mange starter turen med en rebranding – nyt logo, ny grafisk identitet, ny branding. Vi finder ind til, hvem din virksomhed er, og hvem målgruppen er, så vi kan køre rebrandingen succesfuldt i mål.

Hvis I har identiteten og den grafiske linje på plads, kan vi komme med idéer og branding i mindre skala –nye marketingtiltag, nye materialer ud fra den designmanual I har, nye Google Ads-strategi eller nye tekster på hjemmesiden. Uanset hvilke idéer, der dukker op på turen, er branding altid en del af vores GPS.

2. Eksekvering af designmanual

I har jeres designmanual, jeres logo, jeres identitet. Måske er det helt nyt, måske trænger det til at blive eksekveret på en ny måde. Pointen er, at det er tid til at trykke på speederen, så jeres virksomhed får vind i håret. Det kunne være et behov for en ny hjemmeside, nye tryksager, nye tekster, nye billeder og video, Google Ads eller SEO. Hvis I er i tvivl, kan vi sparre med jer om strategi og retning, så jeres markedsføringsbudget bliver udnyttet optimalt.

3. Vi er din marketingafdeling

Identiteten er på plads, markedsføringen er i gang, kanalerne er der. Nu mangler I den faste co-driver, som holder hastigheden og accelerer, når I siger til. Vi kan være et supplement til jeres interne kompetencer – f.eks. med en grafiker, en projektleder eller koordinator, en webmaster eller en tekstforfatter. Eller vi kan sætte gang i alle vores chauffører og tage os af alle markedsføringsopgaverne. Vi designer, skriver eller løser dine opgaver, efterhånden som de dukker op på turen.

Flyt din markedsføring sammen med os

Uanset om vi skal arbejde for dig på en fast aftale eller timer efter behov, fungerer vi som din marketingafdeling – din garant for at jeres markedsføring er professionel, sammenhængende og effektiv.

Dine fordele, når du samarbejder med os

Stjerne

MANGE KOMPETENCER

Træk på hele teamet, eller pluk de evner, du har brug for. Vi hjælper dig i mål.

Mobil

NÅR DU HAR BEHOV

Ring bare – vi klarer opgaverne. Som team kan vi hurtigt rykke på dine idéer.

Kontakt

ÉN KONTAKTPERSON

Skab en god relation til din kontaktperson – og hav stadig let adgang til de andre eksperter.

Pære - idé

EKSPERTSPARRING

Få gode idéer og rådgivning fra specialister. Vi kan sparre med dig om markedsføringsbudget, tiltag eller konkret udformning.