fbpx
Facon logo hvid

Ny hjemmeside
og identitet

Startskuddet til samarbejdet var VOKA’s behov for en ny moderne hjemmeside. Tiden var løbet fra deres gamle website, og deres udvikling siden var enorm. De var vokset til en stor, professionel virksomhed, og det skulle deres hjemmeside signalere.

Sammen lavede vi et sitemap for siden, designede den, byggede den, skrev tekst til den og udviklede undervejs infografik og ikoner til deres forskellige services. Vi arbejdede ud fra deres nuværende logo og skabte en ny identitet omkring den, enkelt med små animationer samt grafiske detaljer og kendetegn.

Ekstern marketingafdeling

Efter hjemmeside og visuel identitet blev skudt afsted, har vi fortsat samarbejdet. Når VOKA ringer, er vi klar til at eksekvere, ligesom vi kommer med forslag og input, når vi kan se potentiale. VOKA har en fast kontaktperson hos os, som fordeler opgaverne. På den måde får de gavn af alle vores kompetencer.

Profilbrochure lavet for VOKA
“Vi er super tilfredse med samarbejdet, det fungerer rigtig godt. Det er god værdi for os med en ekstern marketingafdeling. Vi bruger kun det, vi har brug for, og kan skrue op og ned, som det passer bedst.”
Dan Højlund Graugaard-Jensen
Indehaver af VOKA

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.