fbpx
Facon logo hvid

Hjemmesideoptimering

Samarbejdet med Plenom startede med hjemmesiden. Først og fremmest havde de behov for et system, der var til at navigere i, så de selv kunne bruge det. Dernæst havde de brug for at få fokus på deres branding, så der kom fokus på produktets værdi fremfor dets funktioner.

Med den nye side vi lavede, det ændrede fokus og samtidigt arbejde med at skabe trafik gennem Sociale Medier, nyhedsbreve og Google Ads har Plenom løftet deres rangeringer hos Google.

Grafisk design af messestand

Plenom har været til flere messer med deres Busylight, og her har vi haft til opgave at gøre deres stand indbydende. Vi har opsat materialet i genkendeligt design med de vigtigste budskaber. Fokus har været at gøre det tiltrækkende og let at afkode. Vi har lavet diverse trykmaterialer til standen – flyers, roll-ups og booth graphic, så det hele passede sammen i en rød tråd.

messestand
plenom messestand foto
”I Facon er de eksperter på marketing, og hos os er vi eksperter på vores produkt og branchen. Det samspil fungerer rigtig godt. Vi trækker på hinandens viden, så vi hos Plenom kan nå længere ud med vores Busylight. Facon eksekverer hurtigt på vores marketingopgaver, og de griber de bolde, vi kaster op. Vi anbefaler dem helt klart til andre, som vil løfte sit brand.”
Allan Jøsendal Kjeldbjerg
CEO hos Plenom

Ekstern marketingafdeling

Samarbejdet er fortsat med os som ekstern marketingafdeling. Vi hjælper til med vedligehold af hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve og sociale medier, i det omfang de har behov. Vi laver deres tryksager – data sheets, klistermærker, instruktionsmanualer, flyers osv.

plenom brochure

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.