fbpx
Facon logo hvid

Design og opsætning af bog

Konsulent Christian Jensen kontaktede os, mens han var i gang med sin bog. Han havde en tegner og en redaktør, men havde brug for vores hjælp til design og opsætning af bogen. Vi designede IRONMiND logoet samt omslaget og lavede en designmanual for opsætning af bogen med skrifttyper, størrelser samt farver. Da indholdet var klar, satte vi tekst, modeller, tegninger osv. ind, så elementerne kom i et læsevenligt, flot flow henover siderne. Christian fik trykket bogen igennem os, så han slap for at sætte sig ind i trykfiler, skæremærker, papirtykkelser osv.

Jeg bruger FACON som partner i forhold til min hjemmeside, hjælp til markedsføringsstrategi, nyhedsbrev og udarbejdelse af grafisk materiale. Det var derfor naturligt at inddrage holdet i forbindelse med min bog. Jeg har oplevet samarbejdet som gnidningsfrit, imødekommende og professionelt. Jeg har været rigtig glad for at opleve et godt samarbejde og kompetent modstand, hvilket jeg har brug for som enkeltmandsvirksomhed. Jeg har følt mig tryg og godt behandlet. Jeg har oplevet nærvær og fleksibilitet i samarbejdet, og det er virkelig skønt.
Konsulentfirmaet Christian Jensen
Forfatter og konsulent

Korrektur og teksthjælp

Inden bogen blev sat op og sendt til tryk, var den i hænderne på vores tekstforfatter, som læste korrektur på alle 400 sider. Et par ekstra øjne fanger de fejl, man som forfatter og redaktør har set sig blind på efter at have læst teksten mange gange. Desuden gav vi sparring på titlen til bogen og skrev bagsideteksten samt flapteksten. 

Resultatet er blevet en flot bog – gennemført i Christians velskrevne indhold, vores design og et flot tryk. Læs mere om bogen her.

Ironmind bog design

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.