Vi skaber et stærkt brand,
som tiltrækker målgruppen

Branding er altid indbygget i vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logodesign
MarketingAfdeling
Sociale_Medier
SEO

Branding på tryk og web

Vi arbejder med branding og markedsføring, så du opnår succes, der kan måles på bundlinjen. Helt konkret betyder det, at vi tilpasser kommunikationen til dine målgrupper, fremhæver dine vigtigste salgspointer, værner om dit brand, holder den røde tråd og sørger for at øge relevant trafik på din hjemmeside.

Kunder bruger ubevidst kun få sekunder til at afkode signaler og relevans. Derfor er kravet til relevant indhold højt. Lever du op til det – sender du de rigtige og let-afkodelige signaler?

At få styr på den proces kræver, at du objektivt kan kigge på din virksomhed – og det er jo i sig selv en modsigelse, fordi du selv som en del af virksomheden er subjektiv. Tag os med på din rejse til flere kunder; vi lover at være objektive og komme med konkrete råd og vejledninger.

Uanset hvilke behov du har i processen, kan vi være din samarbejdspartner.

Se vores samarbejdsmodel

Vil du samarbejde med os?

Ring gerne for en uforpligtende telefonsamtale, om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, eller book et møde.

Giv Helene et kald på 40 63 22 13

Hvad er branding?

Branding er en målsætning om at forklare dine omgivelser og kunder, hvad din virksomhed eller dit produkt er på en klar og forståelig måde. Dvs. dine kunder får en fornemmelse for, hvad de køber, allerede inden de køber det. Med branding har du chancen for at påvirke, hvad kunderne skal huske din virksomhed for – både bevidst og ubevidst.

Hos Facon kan du få lavet en samlet, effektiv og synlig strategi for dig og din virksomhed, så der er overensstemmelse mellem din virksomheds identitet, kommunikationen og dine brandværdier. Sådan skaber du et stærkt brand, hvor kundernes forventninger og følelser stemmer overens med det, du står for. Det defineres ved udtrykket ”What you see is what you get”. På den måde undgår du at skuffe kunderne, for de tilfredse og glade kunder er dem, der kommer igen.

Rebranding

Alle virksomheder bør arbejde med deres branding, for styrer du det ikke selv, vil markedet gøre det for dig. De fleste virksomheder oplever, at deres virksomhed udvikler sig over tid. Det hænger sammen med, at omstillingsparathed og innovation er nogle af vilkårene for at drive en sund virksomhed. Men husker du at tilpasse din branding i takt med de forandringer, der er sket i din virksomhed? Du får succes med branding, når kundernes forventninger og følelser stemmer overens med det, du står for! Du har måske hørt udtrykket: ”What you see is what you get”, som stadig skal stemme overens, når vi taler om tilfredse kunder.

Vi leverer en stærk og gennemarbejdet brandingprofil, som skærer igennem støj og taler direkte til din ideelle kunde, så de rent faktisk ønsker at købe hos dig! Læs mere om rebranding her.

Vi tænker altid i branding

Vi anbefaler, at du prioriterer en gennemarbejdet rød tråd i din virksomheds designlinje med fokus på din branding. Alt skal være genkendeligt og sammenhængende lige fra logo, folder og brochurer til messematerialer, reklamer, annoncer og – ikke mindst – din hjemmeside. Vores erfaring viser, at virksomheder, der har en sammenhængende designlinje, bliver opfattet som professionelle og seriøse, og derfor har de større gennemslagskraft overfor leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kunderne. Derfor sørger vi for, at du får et klart og ikke mindst synligt resultat, en direkte strategi for din kampagne og et målrettet grafisk design, der effektivt formidler din virksomheds identitet og budskab.

Uanset hvilke ydelser du får lavet hos os, tænker vi altid på din branding.

Processen kunne se således ud

  • I samarbejde med dig finder vi ind til kernen i din virksomhed og får analyseret målgruppen, så din nye branding passer til dig og samtidig appellerer til din målgruppe.

    Nogle starter med at få lavet én ting hos os, hvor andre hellere vil have en samlet pakke på én gang. Uanset omfang, hvilken opgave og udfordring, du står overfor, vil vi altid fokusere på din branding.

  • Vi aftaler to datoer for, hvornår du skal se dit designforslag og for deadline på hele opgaven.

  • Fremvisning og tilretning af materialet og designet, hvis der skulle være behov for det.

  • Herefter gør vi opgaven færdig og afleverer det færdige resultat til dig.

  • Alt efter behov, vedligeholder vi din markedsføring, og vi håndterer løbende dine genbestillinger.

Samarbejdsmodellen hos Facon

Vi indleder samarbejdet, der hvor du har behov.

Branding

er altid indbygget i vores ydelser

Vi opfinder den kreative idé

eller

arbejder med din designmanual

Vi kan designe dine materialer enkeltvis

eller

du kan få en pakkeløsning

Tryksager
Webdesign
Logodesign
Sociale_Medier
SEO

Vi er din eksterne marketingafdeling

eller

du vedligeholder selv

Hælder du målgruppe, design, kommunikation, branding og synlighed i en shaker, får du en “marketingcocktail” fra Facon, der giver flere kunder.
Læs mere her

Se alle vores ydelser
Tryksager
Webdesign
Logo
Marketing
Social
SEO