fbpx
Facon logo hvid
Årets pantone farve 2021
Picture of Benna

Benna

Vores tekstforfatter, uddannet i Retorik og virksomhedskommunikation. Hun skriver målrettede tekster, som engagerer, skaber synlighed og sælger.

Årets pantone-farver 2021

Ikke bare én, men hele to farver for 2021:

  • 17-5104 Ultimate Gray

  • 13-0647 Illuminating

Og med det hårde, uforudsigelige 2020 – som indtil videre desværre kun ser ud til at fortsætte – er det bestemt farver, som vi med fordel kan tage til os – som de selv siger (min oversættelse):

”Sammensætningen af en varig Ultimate Gray med den dynamiske gule Illuminating sender et positivt budskab med styrke. Praktisk og klippefast, men på samme tid varm og optimistisk, det er en farvekombination, som giver os modstandskraft og håb. Vi har brug for at føle os opmuntret og opløftet; det er essentielt for vores menneskelige sjæl.”

Pantone farver 2021

Vi kommer til at se farverne rundt omkring – ikke i de fysiske butikker for nu, men i webshops. Ofte er det særligt i boligindretningen, at farverne slår igennem, som for eksempel her hvor det gule lyser op på den solide grå. Og det er selvfølgelig oplagt at kigge på accessoires fremfor at udskifte hele møblementet. Der kan både puder, vaser og plakater gøre en forskel.  

Gul i markedsføringen?

Det er sjældent, vi selv giver os i kast med gule farver i markedsføringsøjemed – for den røde tråd skal være der, for at dit brand står solidt og troværdigt. Til gengæld kan vi bruge den netop som en accessory. Til at skabe dynamik i en farvepalette, der kunne trænge til liv, og hvor gul selvfølgelig passer til virksomheden og de signaler, de ønsker at sende. Det er altid gennemtænkt, når vi vælger farver.

Hvad siger dine farver om din virksomhed? Vi tager gerne en snak om dit visuelle udtryk, hvis du har brug for sparring eller overvejer nyt. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din branding. 

Du kunne også være interesseret i...

NY HJEMMESIDE?

  • Tilbuddene er mange
  • Det med småt kan være rigtig småt
  • Og så er der det med kemi og mavefornemmelse

 

Få tjeklisten, så du vælger den rigtige leverandør til din hjemmeside.